Premium Elektrisk Moped, SB50 Urban License, 2000W, 20AH, 45kmh, 60km räckvidd, svart, Smart Balance

Premium Elektrisk Moped, SB50 Urban License, 2000W, 20AH, 45kmh, 60km räckvidd, svart, Smart Balance
,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} );*} );*} );*}
Shipping - Courier
Beställning i timmar, minuter och sekunder och få denna produkt senast:
Fredag, 12 Juli - Lördag, 13 Juli

Se leveransberäkningar för andra länder

Beställning i timmar, minuter och sekunder och få denna produkt senast:
Germany
Fredag, 12 Juli - Lördag, 13 Juli
Belgium
Fredag, 12 Juli - Lördag, 13 Juli
Netherlands
Fredag, 12 Juli - Lördag, 13 Juli
Denmark
Fredag, 12 Juli - Lördag, 13 Juli
Italy
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Austria
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Switzerland
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
France
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Luxembourg
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Ireland
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Sweden
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli
Other Countries
Lördag, 13 Juli - Måndag, 15 Juli

Dölj verktyget för uppskattning av leverans



SV
1 534,00 EUR
Snabb order

*Alla priser är inklusive moms

1
EV-DOCTOR WORKSHOP

Complete Team of Specialists for Repair and Maintenance of Electric Vehicles

COMMERCIAL WARRANTY

2 Year Warranty on any Electric Vehicle purchased. No headaches or hassles

30 DAY RETURN POLICY

You have 30 days to decide! Receive, test and decide within 30 days

SECURE ONLINE PAYMENTS

Pay Securely Online through our dedicated partner, Stripe Payments!

Det här fordonet levereras med ett särskilt identitetskort som godkänts av Motor Vehicle Register, ett dokument med vilket fordonet enkelt och snabbt kan registreras var som helst i Europeiska unionen.

Den SB50 Urban License Elektrisk Moped får endast köras på allmänna vägar av innehavare av körkort AM eller B (bil). Den högsta hastigheten är elektroniskt begränsad till 45 km/h. Varje försök att manipulera de elektroniska fabriksinställningarna upphäver automatiskt produktgarantin, men kan få allvarliga konsekvenser, både för din personliga säkerhet och trygghet och för lagligheten av körning på allmänna vägar i det område där du använder detta fordon.

Smart Balance SB50 Urban License Elektrisk Moped är ett alltid modernt fordon med toppspecifikationer och kvalitetsmaterial. Var Smart, spara tid och pengar på de saker som verkligen betyder något för dig, medan den amerikanska Chopper-designen och de breda hjulen sätter dig i rampljuset och drar till sig alla blickar.

SB50 Urban License Elektrisk Moped kommer i en unik kombination av matt svart och ljus silver/krom. De bakre upphängningarna har en svart/röd detaljering som ger en fantastisk detaljerad accent, och de rundade ramformerna säkerställer en flytande design som alltid fångar uppmärksamhet. Från vilken vinkel du än tittar på den är det ett imponerande och distinkt fordon.

SB50 Urban License Elektrisk Moped är utrustad med full LED-belysning, bromsljus, reflekterande accenter, vänster och höger styrspegel, främre och bakre stänkskydd, vänster-höger-signaler, stabilt sidokraftuttag och passagerarstöd. En viktig säkerhetsfunktion i alla situationer är den hydrauliska perforerade skivbromsen fram och bak, med vilken fordonet kan stanna inom ett minimalt bromsavstånd.

Vägstabiliteten för SB50 Urban License Elektrisk Moped är utmärkt, chassit är elektroniskt balanserat från fabriken, så du kan njuta av smidiga körningar varje gång och utan konstiga skrammel och ljud. Du har alltid kontroll, styrningen är exakt och hanteringen av den här produkten är smidig och naturlig. Balansen mellan vänster och höger är också elektroniskt balanserad, och bredden på fram- och bakhjulen bidrar till enkelheten på både raka vägar och i kurvor.

SB50 Urban License Elektrisk Moped är en väldigt bekväm chopper på asfalterade vägar, men vi använder den också ofta på asfalterade vägar, grus, sandvägar eller skogsstigar för extra kul. Damm-/vattenskyddsnivån är IP54, så om det inte regnar kan du köra säkert på skogsstigar eller andra smutsiga vägar som inte överstiger en 30 graders lutning. Den dubbla bakre fjädringen ger extra komfort på gupp och den främre fjädringen ger dig extra komfort på både grusvägar, asfalterade vägar och sandvägar.

Med SB50 Urban License Elektrisk Moped är nöjet alltid garanterat, oavsett om du kör ensam eller med en passagerare. Den högsta rekommenderade kapaciteten är 180 kg, och du har två bekväma säten tillgängliga för längre eller kortare turer. Sätet är försett med mjuk, vadderad ekoläderklädsel av hög kvalitet. Leta på internet efter sätt att förlänga materialets livslängd. Du har användbara förvaringsutrymmen under sätet och i golvutrymmet; dessa förvaringsutrymmen är mycket användbara för saker som du inte vill förlora eller som du vill transportera säkert från A till B.

Om du åker utan passagerare har du dessutom gott om plats för vardagliga inköp tack vare den stora plattformsbredden mellan styret och sätet.

Den digitala displayen visar dig alltid batterinivå, hastighet och annan viktig information.

Batteriet är avtagbart, och du kan när som helst välja att köpa ett extra batteri från vår webbshop, vilket ger dig ytterligare 60 km räckvidd. En viktig aspekt att förstå är att räckvidden för alla elfordon, inklusive det här, varierar beroende på ett stort antal faktorer, inklusive fordonets hastighet, den totala vikten som transporteras, den genomsnittliga lutningen på den tillryggalagda sträckan, lutningen på vägsegmenten, den gynnsamma eller ogynnsamma riktningen för luftcirkulationen (vinden), extrema temperaturer (höga eller låga), osv.

Om du väljer versionen EXTENDED AUTONOMY får du två batterier, så du får dubbla räckvidden. Batterierna laddas lätt och snabbt, på 5-8 timmar beroende på laddningskälla. Batterierna laddas vid 220V (för laddare med annan spänning, ange detta i orderkommentarsfältet när du gör din beställning, så tar vi gärna emot alla typer av standardladdningsuttag).

De viktigaste produktspecifikationerna finns nedan. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår kundtjänst (använd kontaktformuläret eller ring det lokala telefonnumret i vår webbutik).
Motoreffekt: 2000W
Batteri: Litium, 60V, 20AH
Antal batterier: 1 (Extended Autonomy-versionen är utrustad med 2 batterier).
Laddningstid: 5-8h beroende på laddningskällans effekt.
Högsta tillåtna vikt: 200 kg, 2 personer
Rekommenderad maxvikt: 180 kg, 2 personer
Högsta hastighet: 45 km/h
Räckvidd: upp till 60 km
Produktvikt: 70 kg
Mått: 176x37x82 cm
Damm-/vattenskydd: IP54
Uppstigningsvinkel/område: upp till 30 grader

*Informationsmeddelande:
IP54 står för skydd mot damm och mikroskopiskt skräp. Skydd mot vattenstänk vid alla lutningar.
Räckvidd samt maxhastighet kan variera beroende på användarens vikt, rampvinkel, vindhastighet och vindriktning, vägförhållanden osv.

Smart Balance
6426601007691
3 objekt

Comments

Recensionerna som placeras modereras av både mänskliga operatörer och automatiska datakontroller (Recensioner med verifierat köp)