SMART BALANCE ÄR ETT TEKNIKVARUMÄRKE SOM STOLT TILLVERKAR, DISTRIBUERAR OCH SÄLJER ELBILAR I EU FRÅN OCH MED 2016.
VI TYCKER OM ATT TÄNKA OCH UTFORMA MED FÖLJANDE PRINCIPER I ÅTANKE:
1.    Innovation: Våra ingenjörer är alltid uppdaterade med den senast utvecklade tekniken, så våra produkter drar alltid nytta av de senaste och mest effektiva tekniska funktionerna.
2.    Säkerhet: Vi skulle inte bygga något fordon som vi själva inte skulle känna oss trygga att åka med. Vi är de första användarna av våra produkter, och innan vi lanserar en ny produkt på UE-marknaden, kontrollerar vi noggrant att produkten är säker att använda under en längre tid. Våra produkter är UL2272-certifierade (även om det inte är obligatoriskt i EU är det ett måste för oss först och främst och för våra kunder sedan).
3.    Kvalitet: Till skillnad från de flesta återförsäljare med hög volym kommer vi aldrig att offra kvalitet för vinst. Våra produkter byggs på ramar av aluminium eller kol, våra batterier är alltid inkapslade i ett brandsäkert ytterskal, naturligt ventilerade så att de behåller sin kvalitet under lång tid och våra moderkort är alltid snabba för att kommunicera med sekundära system (t.ex. gyroskop, automatisk balansfunktion, acceleration), så att våra produkter erbjuder snabba, responsiva, långa och balanserade åkturer varje gång de används.

Bland våra favoritprodukter finns bland annat: Hoverboards, Go Karts, elektriska skotrar och cyklar, elektriska motorcyklar, som alla är byggda i högklassig kvalitet, både på mjukvarusidan och på hårdvarusidan.
Åk i åratal, inte i månader, med originalmärket Smart Balance.

Alla våra produkter är konstruerade och designade i Belgien och levereras från vår:
Belgien Warehouse inom 1-3 dagar till din hemadress, om du kommer från EU och Schweiz. Beställningar i Storbritannien skickas vanligtvis på 5-7 arbetsdagar, på grund av lokala tullförfaranden som är tidskrävande.

EVO Belgium SNC
VAT 0746715205
Adress: Romeinsesteenweg 464 bus 2, 1853 Grimbergen, Belgien
Telefon: + 46 (8) 12118538
Email: sales@smartbalanceshops.com