Leveranser

Din paketförsändelse

-Paketen skickas vanligtvis inom 1-4 dagar efter mottagandet av betalningen och skickas via DPD, GLS eller TNT med spårning och överlämning utan signatur. Oavsett vilken fraktkurir vi använder kommer vi att ge dig en länk för att spåra ditt paket online på ett säkert och privat sätt.

-Leveranstiden varierar i allmänhet mellan 2-5 dagar i hela Europa.

Belgien och Nederländerna Beställningar skickas i allmänhet samma dag eller nästa dag.

Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Polen, Österrike och Italien Beställningarna skickas i allmänhet nästa dag.

Norge, Sverige och Finland Beställningar skickas vanligtvis 2-3 dagar efter att beställningarna skickats från vårt lager i Belgien.

För alla andra beställningsplatser i Europa levererar våra fraktpartners beställningarna 1-3 dagar efter att beställningarna skickats från vårt belgiska lager.

-Leverans sker "dörr till dörr" till den adress som anges i kassan.

-Försändelsekostnaden beräknas automatiskt beroende på två huvudfaktorer: Paketets vikt och volym samt destinationsland. Fraktkostnaden beräknas och visas för användaren omedelbart efter det att användaren har angett sin leveransadress/ort. Fraktkostnaderna är alltid inklusive skatt. Vi ber i förväg om ursäkt till användare som har en hög expeditionsavgift; vi är alltid på jakt efter kostnadseffektiva avtal som garanterar en låg expeditionsavgift till alla platser; tyvärr, eftersom våra kunder är beroende av kurirtjänster, är vi det också, och vi föredrar att visa möjlighet till sändning i så många områden som möjligt, även om expeditionsavgifterna kan vara höga.

-Vissa länder (Sverige, Danmark, Finland) behåller sin rätt att kräva att kunderna kommer till postkontoret för att hämta sina produkter. Om detta är fallet i ditt land, vänligen kontrollera med postkontoret och se till att hämta den i tid. För paket som inte hämtas i tid av kunden förbehåller vi oss rätten att begära att fraktkostnaden betalas i förväg för att kunna leverera paketet igen.

-Paketen skickas via kurirbolagen DPD, GLS, TNT(endast för stora paket).

- Vi skickar i alla europeiska länder, både i EU och utanför EU. Leveranstider och kostnader kan variera beroende på vilka leveranslösningar som finns tillgängliga inom ditt leveransområde.
o För serviceförfrågningar från länder utanför EU är kunden ansvarig för att betala tullavgiften, om en sådan avgift krävs av lokala myndigheter.  

Vi rekommenderar att du grupperar dina varor i en enda beställning. Vi kan inte gruppera två olika beställningar som görs separat, och expeditionsavgifter kommer att gälla för var och en av dem. Våra logistiksystem skapar automatiskt försändelsetiketter, och därför kan vi inte gruppera sådana försändelsetiketter från två olika beställningar till en.

Särskilda åtgärder har vidtagits när det gäller produktförpackningar. Produktlådor är alltid märkta med "FRAGILE-GLASS", så att kurirerna är extra försiktiga när de hanterar dem. För alla våra produktförpackningar används kartonglådor med hög hållbarhet och förstärkta ramar, så att dina produkter är skyddade under transporten.