- Om paketet/varorna har anlänt skadat eller har ett synligt defekt Om du fått fel produkt Eller varan inte stämmer överens med produktbeskrivningen/saknar del vid leverans:

Detta MÅSTE rapporteras inom 24 timmar efter leverans av varorna MED ditt ordernummer och bilder.

Du måste e-posta bilder (i jpeg-, png- eller PDF-filformat) av:

skadorna på varorna, alla sidor av fraktlådan/förpackningen, inklusive fraktetiketten till ( service@smartbalanceshops.com ) så att vi kan logga din reklamation omedelbart.

Utanför denna tidsperiod, och utan fotografiska bevis, kanske vi inte kan hjälpa till på grund av restriktioner som kuriren har lagt på oss. Spårade paket måste också signeras som skadade på kurirsystemet.

Beroende på lagernivåer kommer vi antingen att ersätta varan eller ge dig full återbetalning (inklusive originalportokostnader). Vänligen meddela vilket alternativ du föredrar.

I de fall vi behöver få tillbaka varan innan ersättningen eller återbetalningen kan utfärdas, kan vi tillhandahålla en förbetald returetikett som kan användas på ett lokalt postkontor för att returnera produkten. Vi kanske kan ordna en hämtning där det behövs.


– För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

- Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas (om tillämpligt)

- Tydliga tecken på användning

- Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel

- Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

– Vi täcker inte fel orsakade av olycka, vanvård, missbruk eller normalt slitage.