Elskoter SB9, Dubbelmotor 2400W,10 tum, Toppfart 80 km/h, Batteri LG 52V 18,2 Ah Smart Balance

Elskoter SB9, Dubbelmotor 2400W,10 tum, Toppfart 80 km/h, Batteri LG 52V 18,2 Ah Smart Balance
,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} ,*} );*} );*} );*}
1 449,00 EUR
Snabb order

*Alla priser är inklusive moms

1
EV-DOCTOR WORKSHOP

Complete Team of Specialists for Repair and Maintenance of Electric Vehicles

COMMERCIAL WARRANTY

2 Year Warranty on any Electric Vehicle purchased. No headaches or hassles

30 DAY RETURN POLICY

You have 30 days to decide! Receive, test and decide within 30 days

SECURE ONLINE PAYMENTS

Pay Securely Online through our dedicated partner, Stripe Payments!

Specifikationer / specialfunktioner:

Motor: 1200 x 2 BLDC HUB MOTOR

Toppfart: 80 km/h

Batterityp: Li-ion batteri

Batterikapacitet: LG 52V, 18,2 Ah

Laddningstid: 8 timmar

Fällbart styre och framstång

Betygsförmåga Runt: 35°

Max belastning: 200 kg

Produktvikt: 36kg

Utfällbar storlek (originalutgåva)1210 x590 x 1280mm

Instrumentpanel Multifunktions smart LCD-instrumentpanel

(Batterinivå, TRIP, ODO, tid, hastighetsvisning och lägesändring.)

Ljus Dubbel LED-strålkastare, frontljus, märkesljus och bromsljus är inbyggt

Bromsskiva: broms (fram&bak) +ABS

Fjädring fram och bak

Däck 10 tums slangdäck (Rätt lufttryck 45~50psi)

Electric Scooter SB9, framflyttad till 2021 med sin stora 2400 W motor, är en trevlig professionell skoter, helt gatulaglig men med de distinkta fjädrande hjulen som säger att du åker terräng. När du är i rörelse har skotern ett bra vridmoment i lågt slutläge och du kommer att känna hur fronten försöker komma upp när du blir lite vriden.
 

no9egyrwxx8kjhoc8tre.png

                  SmartBalance_v5_logo_Final_FULLHD%2B%25281%2529_4_3.gif

 zwquc3tifhohofbc7wzk.png4.gifhkeajmeegcmyytbkkpmy.png

 

Vill du blanda och matcha dina reselösningar? med oslagbar hastighet för att klara den sista milen. Och tack vare sin vikbara, bärbara design är SB9 den perfekta kombinerade pendlingsmaskinen.
När du behöver ta dig runt snabbt är det bara att fälla ihop SB9 och förvara den där du behöver,
När du är redo att rulla, vik bara ut den och starta den på under 2 sekunder. Vart du än behöver ta med den kommer Scooter SB9 att ha din rygg när det är dags att kryssa med stil.

7.gif

 

tje6xxwusi3g2jp79j27.png

Glöm bort att pressa din skoter uppför, SB9 Scooter klarar 30 graders sluttningar som en mästare. Våra ingenjörer har ägnat otaliga timmar åt att utveckla ett riktigt fordon som tar dig överallt.

Från att gå till jobbet, till att göra snabba ärenden; från att hinna med gympasset i tid, till lunchrasterrymningar; SB9 Scooter är den perfekta personliga transportören.

 

6.gif

 

Konstruerad främst för att tillfredsställa unga och nya förare som letar efter lite nöje och underhållning, elektrisk skotermaskin.

Det är bokstavligen den mest lättillgängliga skotern att köra med avancerad fjädring, en stark stålram, lättmetallfälgar med hydrauliska skivbromsar, allvädersdäck och kraftfulla,

solmewrmwhr9lcos8vpv.png

 

Med dubbla bromssystem som ger bra stoppkraft. Den elektromagnetiska bromsen på båda hjulen baserad på regenerativ bromsning under snabb upplösning av gasen. En handskivbroms stänger av strömförsörjningen till motorhjulen omedelbart och gör att du kan bromsa när som helst.

 giphy.gif

                                                          Sans%2Btitre%2B2.gif

                                       1.gif

 

Liten och relativt snabb, bra bränsleekonomi och ett fyndpris. Scootern är också en pendlare om du måste navigera i överbelastad trafik eftersom den är liten, lätt och smal så att filtrera genom trafiken är en bris. Som en första skoter för någon ny på två hjul är detta en helt lättillgänglig skoter. På denna skoter lär du dig att åka orädd.

xvwnndsxb56gpihstcyc.png

 

Så hur är det med däcken? Tja, oavsett om du vill åka din SB9 i bergen, på stranden, på snöiga ytor, i staden eller var som helst, verkligen, denna eScooter utrustad med äkta terrängdäck för flera ytor som fick din rygg vart du än vill. gå!

oipqhonyblswiuxlbmqs.png

 

Om du tänker på hastighet, erbjuder 2 x 1200 wattsmotorerna en topphastighet på upp till 80 km/h, vilket kan begränsas till lägre hastigheter genom den manuella växlingsfunktionen för körläge. Det uppladdningsbara LG 52V litiumjonbatteriet tar dig upp till 80 km på en enda laddning.

Föreställ dig att du kan åka 30, 50 eller till och med upp till 80 kilometer på en laddning! Med en LG-optimerad batterikapacitet kan du utforska staden utan oro och aldrig trycka hem din skoter igen!

jtwyhd3hi8mzpsgeppzq.png

 

Smart övervakar batteristatusen med flera skyddsmekanismer: kortslutningsskydd, överströmsskydd, dubbelt överladdningsskydd, dubbelt överladdningsskydd, överhettningsskydd,

 

ohycjhvwg1kwhxmbjdke.png

 

yjdxdaqcffcprx7i8nfo.png

Vi har installerat många säkerhetskomponenter. Fram- och bakljus aktiveras genom att trycka på en knapp på ratten.

SmartBalance_v5_logo_Final_FULLHD%2B%25281%2529_4.gif

 

 

Den nya SB9 hänger med i trenden och använder funktioner som LED-lampor och digital instrumentering i hopp om att hålla överklagandet levande och fräscht.

Digital instrumentbräda som visar hastigheten i realtid. Innan du går, tryck helt enkelt på hastighetsknappen för att välja mellan 3 växlar för att möta olika resesyfte.

ifscpsatlpqdg0kubv2v.png

au8y8rbc8tilovy7phoh.jpg

 

 

hhfy0ymiqndi7qwll6cr.png

 

takrrpsbq1pgypgyvyjr.png

akfi8c0rkx01hls2bsxy.jpg

 

o7wkluth4tyzim4m6bdx.png

guzqtz57uivlo2y0gdbz.jpg

q1ceyna9lijwsvzxfeeh.jpg

hkxirmbonngktoqudokd.png

ljucaa8ln4kdasho3mjo.jpg

Alla delar av E-Scootern är lättillgängliga vilket betyder att Scootern kommer att vara redo för leverans. Du kan bidra riskfritt och förvänta dig leverans i augusti 2021

 

 

ougcbyh4cize9nxycjyp.png

Varumärket SMART BALANCE föddes 2011 i Belgien och i slutet av 2015 lanserades företaget på elfordonsmarknaden. Den huvudsakliga verksamhetssektorn består av marknadsföring av elektriska produkter och fordon. Företaget är därför bland de första att lägga grunden för utvecklingen av detta segment på europeiskt territorium.

Smart Balance har varit en anmärkningsvärd skapare av snygga, praktiska och miljövänliga fordon, som är idealiska substitut till bilar och andra transportmedel. Vi har också ytterligare en eller två prototyper per år redo att gå i tillverkningsprocessen.

Vi erbjuder premium elektriska skotrar som är banbrytande och användarvänliga. De förkroppsligar kvalitet, komfort, funktionalitet och underhållning. SB9 E-scooter är ett bekvämt, mångsidigt fordon som kombinerar stads- och sportanvändning. Att pendla till jobbet och umgås med vänner i ett lopp kan båda göras på bara en skoter: SB9.

Smart Balance Technology är ett dynamiskt företag som vill befästa sin position i det marknadssegment där det verkar genom produkter och tjänster baserade på inslag av kvalitet och professionalism.

Organisationens förmåga att snabbt och flexibelt anpassa sig till marknadens krav har gjort det möjligt att utveckla och främja den till förmån för kunder, som är väsentliga för vår verksamhet!

ekjmddivdgy5f4jnfyjs.pngSmart Balance
6426601001507

Comments

Recensionerna som placeras modereras av både mänskliga operatörer och automatiska datakontroller (Recensioner med verifierat köp)