Sändningar och returer

Din paketförsändelse

 

-Paket skickas i allmänhet inom 1 dag efter mottagandet av betalningen och skickas via DPD, GLS eller TNT med spårning och avlämning utan signatur. Oavsett vilken transportbud vi använder, kommer vi att ge dig en länk för att spåra ditt paket online.

-Leveranstiden varierar mellan 2-5 dagar.

-Leverans är "Door-to-Door" och levereras till den angivna adressen.

-Fraktkostnaden läggs automatiskt till din beställning, beroende på vilka produkter du har i din kundvagn och destinationslandet som anges i adressfältet.

-Vissa länder (Sverige, Danmark, Finland) behåller sin rätt att kräva att kunderna kommer till posten för att hämta sina produkter. Om så är fallet i ditt land, vänligen kontakta posten och se till att hämta det i tid. För paket som inte hämtades i tid av kunden förbehåller vi oss rätten att begära att fraktkostnaden ska betalas igen för att leverera paketet igen.

-Vi letar ständigt efter de bästa och snabbaste budtjänsterna för att förbättra och förkorta leveranstiden.

-Paket kommer att skickas via kurirföretagen DPD, GLS, TNT (endast för stora paket).

 

-Sändningsavgifter inkluderar hanterings- och packningsavgifter samt portokostnader. Hanteringsavgifterna är fasta, medan transportavgifterna varierar beroende på transportens totala vikt och/eller destinationslandet. -Vi råder dig att gruppera dina artiklar i en beställning. Vi kan inte gruppera två olika beställningar som placeras separat, och fraktkostnader kommer att tillkomma på var och en av dem. Ditt paket kommer att skickas på egen risk, men särskild försiktighet tas för att skydda ömtåliga föremål.

 

-Lådorna är stora och dina föremål är välskyddade.

 

Betalningsmetoder:

-online via kredit-/bankkort (MobilPay, Stripe, PayPal)

 

Fördelar:

Du sparar tid och energi och paketet kommer till din dörr

Snabb och säker leverans

Garantitäckta produkter och mindre oro

 

Användbar information:

Våra produkter vänder sig till alla personer inom den lägsta högsta åldersgräns som anges per produkt.

Beställningar kan göras både via telefon och online. Telefonbeställningar har ingen prioritet jämfört med beställningar online. Alla beställningar behandlas i den ordning de gjordes av kunderna.

För eventuella ändringar av beställningen, vänligen kontakta oss via e -post på forsaljning@smartbalance.se eller per telefon på +32 470 86 14 859 (engelska) eller +32 483 85 12 14 (franska)

Produkterna levereras inom det tillgängliga lagret. Om en eller flera av de beställda produkterna inte längre finns i lager kommer du att meddelas. Vi försöker bäst att undvika den här typen av problem.