• Ny

Hoverseat, Hoverkart med svamp för hoverboard, färg svart, justerbar för alla åldrar, passar alla hoverboards 6,5″, 8″, 10″

Referens: 6426601005147

711,99 kr
Kvantitet
Slut i Lager


Produktbeskrivning
Montering av karten tar + – 10 minuter, mycket lätt att montera med hjälp av 9 fästen. Allt ingår. Muttrar och bultar, nycklar för montering och remmen för att fästa oxboarden på karten.
Garanterad kvalitet och
lämplig för alla hoverboards pga
justerbar längd (benutrymme).

Vad är en hoverkart?

En hoverkart är en mycket populär pryl med vilken du kan förvandla en hoverboard till en kart. Hoverkarten består av ett säte med 2 spakar på sidorna med vilka du accelererar eller bromsar. Du kan enkelt och snabbt montera hoverboarden ovanpå hoverboarden , så att du kan kryssa direkt. Trött på att stå på hoverboarden och vill kunna sitta bekvämt? Då är en hoverkart något för dig!

Hur fungerar en hoverkart?

Hoverkart-ramen är monterad på tryckkuddarna på vänster och höger sida av hoverboarden. Sedan har du spakar på båda sidor som du kan flytta upp och ner. Dessa spakar gör precis samma sak som vad du skulle göra med fötterna när du står på hoverboarden.När du flyttar spakarna framåt, accelerera och gå framåt.Om du sedan vill bromsa eller stanna måste du flytta spakarna bakåt.På detta sätt fungerar hoverboarden precis som du själv skulle göra på hoverboarden. Det är också möjligt att göra 360-graders cirklar på en hoverkart. Det betyder att du måste skjuta 1 spak framåt och 1 spak bakåt.

Smart Balance
6426601005147

Särskilda referenser

8 andra produkter i samma kategori: